Upplev naturen och djuren på ett småskaligt lantbruk.

Vi jobbar mest med kurser och inte så mycket med upplevelse och besök. Hör av dig om du är intresserad så ser vi vad vi kan göra. Det finns lite exempel på upplägg här på hemsidan. 

Vi har även ett koncept. Nyfiken på får- vuxen. Det är en upplevelsebaserad kurs. 


Covid-19: Alla aktiviteter/kurser på Vreta Gård görs i ännu mindre grupper än normalt. Nu max 4 deltagare. Vi är utomhus och du har med eget fika/lunch. Du som känner dig sjuk stannar hemma och vi bokar in ett nytt tillfälle (om du vill). Anmälan är bindande i så sätt att vi gärna vill att du verkligen har intentionen att komma. Men, du betalar inget i förväg, vi har ingen bokningsavgift och du betalar enbart om du kommer. Vi brukar göra så normalt också. Det är bättre att boka och behöva boka om än att vänta in i det sista!

Vi erbjuder paket för grupper, men du är också välkommen att boka in ett kortare besök på från 1 timma. Riktpriser.

Besök och konferensaktivitet för företag ges enligt offert, välkommen att höra av dig för förfrågan.

Pris 1 timma, max 6 personer. 500 kr (för hela gruppen)
Pris 2 timmar, max 6 personer 900 kr (för hela gruppen)
Pris 3 timmar, max 6 personer 1250 kr (för hela gruppen)
Önskar ni komma fler, hör av er för pris.

På gården har vi får, höns, kaniner och katter samt en underbar natur.

Vi vill jättegärna dela med oss av det härliga vi har på gården. Hör av dig om du vill boka in en aktivitet hos oss. Kanske kan du låna dina barnbarn för en halv dag och gör en utflykt till Vreta Gård.

Under höst, vinter och tidig vår erbjuder vi aktiviteter kring elden, prova att göra upp eld utan tändstickor, laga mat och koka kaffe över elden. Det passar både för lite äldre barn och dig som vuxen. Även vintertid kan besök hos djuren ingå. Under lamning är gården stängd för besöksturism.

Vi har under sommaren 2015 uppfört ett timrat vindskydd, ett utedass och ett vedförråd i vår skog vid gården. Vindskyddet har plats för ca 10 personer sittande vid bord och bänkar under tak, perfekt att använda om det börjar regna. Dasset är stort och du som förälder kan bekvämt hjälpa dina barn.

Annette är utbildad naturguide och brinner för att få ut stora som små i naturen, dela med sig av kunskap och den vackra och spännande miljö kring gården.

Det är 300-400 meter till skogen, det går bra att ta med barnvagn.

OBS. Alla aktiviteter och besök sker med förbokning och med guide (Annette)!

Er bokning är bara för er, inga andra bokas in samtidigt. Ni får en unik upplevelse och guidning.

För bokning, vänligen kontakta Annette direkt på mejl info(snabela)vreta-gard.se eller mobiltelefon 070-683 36 03

Upplevelser vuxna

Äventyr barn

Dass i skogenSkogen